Kokemusvaikuttajakoulutus

Mielenterveysaktivismiryhmä Koala järjestää kokemusasiantuntijakoulutusta erityisesti vaikuttamisesta ja mielenterveysaktivismista kiinnostuneille nuorille aikuisille.

“Koalan kokemusvaikuttajakoulutuksessa keskitytään mielenterveysaktivismiin ja vaikuttamiseen. Haluamme auttaa osallistujia rakentamaan omannäköistään asiantuntijuutta, jota kukin voi käyttää haluamallaan tavalla vaikuttaakseen itselleen tärkeisiin asioihin.”

Anniina Rauhala, koulutusvastaava

Kokemusasiantuntijakoulutusta nuorille aikuisille vaikuttavaan kokemustoimintaan

Haluatko olla mukana luomassa avoimempaa keskusteluilmapiiriä ja hälventää mielenterveyden häiriöihin liittyvää stigmaa? Tuoda mielenterveysteemoja päättäjien ja yleisön tietoon erilaisten tempausten ja tapahtumien kautta? Luoda vaikuttavan blogin tai toimia somessa mielenterveyden edistämiseksi? Olla mukana kehittämässä ja suunnittelemassa parempia palveluita? Koalan kokemusvaikuttajakoulutus voi olla juuri sinua varten!

Kokemusvaikuttajakoulutuksemme on kokemusasiantuntijakoulutusta, joka painottuu kokemustiedon hyödyntämiseen vaikuttamisen työkaluna.

Koalan kautta voit koulutuksen suoritettuasi saada tukea ja mahdollisuuksia toimia kokemusvaikuttajana. Koulutus on suunnattu noin 18-35-vuotiaille, mielenterveyden häiriöitä tai psyykkistä oireilua kokeneille nuorille aikuisille. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta.

Suurin osa tapaamisista on arki-iltaisin klo 17.00-20.00. Lähiopetus toteutetaan Koalan tiloissa Helsingin Sörnäisissä.

Kokemusvaikuttajakoulutus edellyttää valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä tietokoneen tai mobiililaitteen käyttöä tehtävien tekemiseen verkossa. Etäohjaus tapahtuu Slack-verkkoympäristössä, jonne myös tehtävät palautetaan. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Slackin käytöstä.

Voimme auttaa sinua kokoamaan sinulle sopivan opintokokonaisuuden oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan. Aiempaa koulutuksen kautta saatua osaamista on mahdollista hyväksilukea, hyväksiluvuista keskustellaan aina yksilökohtaisesti. Käytännön harjoittelumahdollisuuksia järjestämme koulutuksen aikana Koalan toiminnan kautta.

Tilaa Koalan koulutettu kokemusvaikuttaja!

Kaipaako tapahtumasi, koulutuksesi tai järjestämäsi keskustelutilaisuus nuoren mielenterveysaktivistin ääntä? Koalan koulutetut kokemusvaikuttajat saapuvat mielellään puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja jakamaan kokemuksiaan mielenterveyspalveluista. Lisätietoja: anniina@koalaryhma.fi