Kokemusvaikuttajakoulutus eli KoVa-koulutus

Miten pääsen mukaan KoVa-koulutukseen?

Uusi KoVa-koulutus alkaa lokakuussa 2023. Hakulinkki koulutukseen ilmestyy tälle sivulle viikolla 38.

“Koalan kokemusvaikuttajakoulutuksessa keskitytään mielenterveysaktivismiin ja vaikuttamiseen.

Haluamme auttaa osallistujia rakentamaan omannäköistään asiantuntijuutta,

jota kukin voi käyttää haluamallaan tavalla vaikuttaakseen itselleen tärkeisiin asioihin.”

Anniina Rauhala, koulutus- ja aktivismikoordinaattori

 

Kokemusasiantuntijakoulutusta nuorille aikuisille vaikuttavaan kokemustoimintaan

Haluatko olla mukana luomassa avoimempaa keskusteluilmapiiriä ja hälventää mielenterveyden häiriöihin liittyvää stigmaa? Tuoda mielenterveysteemoja päättäjien ja yleisön tietoon erilaisten tempausten ja tapahtumien kautta? Luoda vaikuttavan blogin tai toimia somessa mielenterveyden edistämiseksi? Olla mukana kehittämässä ja suunnittelemassa parempia palveluita? Koalan kokemusvaikuttajakoulutus voi olla juuri sinua varten!

Kokemusvaikuttajakoulutuksemme on kokemusasiantuntijakoulutusta, joka painottuu kokemustiedon hyödyntämiseen vaikuttamisen työkaluna.

Koalan kautta voit koulutuksen suoritettuasi saada tukea ja mahdollisuuksia toimia kokemusvaikuttajana. Koulutus on suunnattu 18-35-vuotiaille, mielenterveyden häiriöitä tai psyykkistä oireilua kokeneille nuorille aikuisille. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta.

Suurin osa tapaamisista on arki-iltaisin klo 17.00-20.00 Koalan tiloissa.

Voimme auttaa sinua kokoamaan sinulle sopivan kokonaisuuden oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan. Aiempaa koulutuksen kautta saatua osaamista on mahdollista hyväksilukea, hyväksiluvuista keskustellaan aina yksilökohtaisesti. Käytännön harjoittelumahdollisuuksia järjestämme koulutuksen aikana Koalan toiminnan kautta.

 

Tilaa Koalan koulutettu kokemusvaikuttaja!

Kaipaako tapahtumasi, koulutuksesi tai järjestämäsi keskustelutilaisuus nuoren mielenterveysaktivistin ääntä? Koalan koulutetut kokemusvaikuttajat saapuvat mielellään puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja jakamaan kokemuksiaan mielenterveyspalveluista.
Lisätietoja: venla@koalaryhma.fi