Vertaistoimintaryhmä

Koala-kollaasi. Sanoma - ja aikakauslehdistä leikattu ja liimattu teos sisältää mm. kaksi mustavalkoista punkkaria, hamsterin juoksupyörän päällä, pieniä muovitimantteja,  sateenkaarilipun ja tekstin I am what I am.
Koala-kollaasi.

Ryhmätoiminta

Koalan toiminnan ytimen muodostavat nuoret aikuiset aktiivit jotka kehittävät ryhmässä juuri heille merkityksellistä ja omannäköistä toimintaa. Koalassa ei kysellä mahdollisia diagnooseja, jokainen päättää mitä haluaa itsestään ryhmän kanssa jakaa.

Toimintaan osallistuvilla on itsemäärittelyn lisäksi täysi oikeus myös itsemäärittelemättömyyteen.

Ryhmätapaamiset järjestetään parillisten viikkojen keskiviikkona. Tapaamisissa suunnitellaan nykyistä ja tulevaa toimintaa, päätetään yhteistyöstä muiden tahojen kanssa, tuotetaan tapahtumia, sovitaan ryhmän viestinnästä sekä jaetaan kokemuksia ja kuulumisia. Perustapaamisten lisäksi ryhmä kokoontuu myös teematapaamisiin ja koulutustapaamisiin, sekä tekee vierailuja ja tutustumiskäyntejä.

Jokainen voi osallistua Koalan toimintaan omien voimavarojensa, aikataulujensa ja kiinnostuksensa mukaisesti. Meillä Koalassa on lupa nauraa ja itkeä, kuunnella ja keskustella, osallistua tai olla hiljaa – ja jos siltä tuntuu, tulla joskus vain syömään keksejä hyvässä seurassa!

Koala-kolo

Koala-kolo sijaitsee Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kinaporinkatu 2A 8-9.

Kolon esteettömyystiedot: Tila ei valitettavasti ole esteetön. Kolo sijaitsee vanhan, hissittömän asuinrakennuksen kolmannessa kerroksessa. Tilan eteisessä on korkeahkot porstuan portaat. Kolon ryhmätilan ovella on noin 2cm korkea kynnys. WC on pieni ja myös sen ovella on kynnys.

Kolo on eläinystävällinen tila. Lemmikit ovat tervetulleita ja meillä vierailee usein esimerkiksi koiria.

Mikäli olet nuori aikuinen ja kiinnostunut mielenterveysteemoista, olet tervetullut mukaan Koalaan!

Ota yhteyttä osoitteeseen koala (at) koalaryhma.fi tai numeroon 044 750 0060 / Miia (puhelut, tekstarit ja WhatsApp-viestit), niin kerromme lisää.

“Koalassa saa olla oma itsensä.” // “Koalassa parasta on huumori…myös musta huumori.” // “Koala, joka löysi kotiin.”

Koalat