Nuorten aikuisten kokemukset kuuluviksi!

 

Kukkuu (Kokemus vaikuttaa) -hanke pyrkii vähentämään mielenterveyden solmuihin liittyviä ennakkoluuloja ja kielteisiä asenteita.

Tarjoamme väylän 18–35-vuotiaille nuorille aikuisille kokemustensa jakamiseen. Nostamme nuorten aikuisten kokemuksia esiin muun muassa Instagramissa ja blogissa. Järjestämme mielenterveysaktivistiryhmä Koalan kanssa poikkitaiteellista avomikkitapahtumaa Kokemusklubia ja työpajoja nuorille aikuisille.

Koulutamme myös muita järjestöjä ympäri Suomen tekemään osallistavaa kokemusviestintää. Kaipaatko uusia ideoita osallistavan viestinnän toteuttamiseen? Tutustu järjestöille tarkoitettuihin koulutuksiimme.

  • Joskus sairasloma voi olla rasite
    Kolmenkymmenen puoliväli tuli tänä vuonna vastaan. Olen viimiset 15 vuotta ollu kuntoutusputkessa yliopistolla tulleen ekan burnoutin jäliltä. Kelkasta kun kerran putoaa, niin takasin pääseminen ei ole niin helppoa. Oon ollu siis tässä elämäntilanteessa lähes koko aikuisikäni. Lapsuuden kodista omilleen muuttamisen jälkeen olen ollut joko päätoiminen opiskelija, sairaslomalla tai kuntoutuksessa. Yliopiston jouduin jättämään kesken, koska valmistuminen veny aivan liian pitkälle eikä …