Nuorten aikuisten kokemukset kuuluviksi!

 

Kukkuu (Kokemus vaikuttaa) -hanke pyrkii vähentämään mielenterveyden solmuihin liittyviä ennakkoluuloja ja kielteisiä asenteita.

Tarjoamme väylän 18–35-vuotiaille nuorille aikuisille kokemustensa jakamiseen. Nostamme nuorten aikuisten kokemuksia esiin muun muassa Instagramissa ja blogissa. Järjestämme mielenterveysaktivistiryhmä Koalan kanssa poikkitaiteellista avomikkitapahtumaa Kokemusklubia ja työpajoja nuorille aikuisille.

Koulutamme myös muita järjestöjä ympäri Suomen tekemään osallistavaa kokemusviestintää. Kaipaatko uusia ideoita osallistavan viestinnän toteuttamiseen? Tutustu järjestöille tarkoitettuihin koulutuksiimme.

  • Viattomia kysymyksiä?
    Kuka sinä olet? Mitä sinä mietit, kun tapaat uuden ihmisen? Ehkä mielessäsi käy, mitä hän tekee työkseen, mitä opiskelee, onko hänellä kenties puoliso tai lapsia. Viattomilta kuulostavia kysymyksiä, joihin olen syyllistynyt itsekin. Vasta nyt, kun oma elämäntilanteeni on muuttunut niin, etten voi opiskella, saatikka käydä töissä, parisuhteesta puhumattakaan, olen huomannut, kuinka paljon tuollaiset kysymykset satuttavat. Satuttavat, vaikka kysyjän tarkoitusperät ovat …
  • Kokemusklubi sai jännittäjän lavalle
    Kokemusklubi on Koala-ryhmän ja Kukkuu-hankkeen järjestämä avomikkitilaisuus, jossa kaikki ovat tervetulleita lavalle esittämään mitä vain. Olen ehtiny oleen itte mukana kolmessa Kokemusklubissa. Jokaisessa illassa on ollut jotaan maagista. Mä oon ite ollu aina runouden suurkuluttaja ja varsinki lavarunouden fani. Mut en ois koskaan uskovani päätyväni runoja kirjottamaan, saati sitte esittämään, mutta Kokemusklubilla mä nousinkin ekan kerran lavalle.  Kokemuslubi on lämmin, …