Koalan tiimi

Miia, Koala-toiminnan päällikkö

Miian hersyvä nauru tarttuu taatusti.

Miia Lusa on monessa liemessä marinoitu järjestöaktiivi, yhteisöpedagogi ja verkostoitumisen ammattilainen. Miia hoitaa kaikki projektin hallintoon, talouteen ja sidosryhmätyöskentelyyn liittyvät asiat sekä kaitsee koalalaumaansa lämpimän lempeällä otteella. Kun Miia alkaa puhua hänelle tärkeästä aiheesta, kannattaa ottaa lisää kahvia ja hyvä asento – juttu ei nimittäin lopu ihan heti!


Anniina, koulutus- ja aktivismikoordinaattori

Anniinan sydän sykkii pussieläinten lisäksi rescuekoiratoiminnalle

Anniina Rauhala vastaa Koalan kokemusvaikuttajakoulutuksesta, somesta ja mielenterveysaktivistitoiminnasta. Anniina on sosiaalialan hybridiasiantuntija, jonka sisäinen kaaos purkautuu toisinaan ulospäin hassuina ääninä, korvamatolauleskeluna sekä Excel-taulukoille kiroilemisena.


Noora, Ryhmä- ja tapahtumatoiminnan koordinaattori

Norppa on pehmo, joka uskoo, että nössöys on uusi cool.

Noora ”Norppa” Siljander on moninaisissa mielenterveysalan hommissa häärinyt sijaisemme. Koalassa Norppa vastaa erityisesti ryhmätoiminnasta ja tapahtumatuotannosta. Tämän pörröisen ja nauravaisen otuksen löytää Koala-kololta ryhmätapaamisten ulkopuolella seuraamalla lässytysääniä, joita Norppa päästelee hänen majesteetilleen Irmelille.


Irmeli, hyvinvointiasiantuntija

Irmeli on mielenterveysaktivisti, joka uskoo päiväunien ja rapsutusten voimaan.

Koala-tiimin uusin jäsen on myös sen pienin ja karvaisin. Irmeli on hyvinvointiasiantuntija, kokemusvaikuttaja ja parsonrussellinterrieri, jolla on vuosien kokemus hännänheiluttamisesta ja päivän piristämisestä masurapsutusten muodossa. Irmeli muutti maalta kaupunkiin päästäkseen tapaamaan uusia ihmisiä ja sulattaakseen tuhinallaan vannoutuneimmankin kissaihmisen sydämen. Irmeli on ennakkoluuloton ja avosydäminen aktivisti, jonka elämää voi seurata Koalan somessa #irmelikoala.


Koala, mielenterveysaktivisti

Kuva tummaan pukuun pukeutuneesta koalasta valokuvakehyksissä
Koala tykkää suklaakekseistä.

Koala on useimmissa tapauksissa Koala-ryhmän toimintaan osallistuva 18-35 -vuotias mielenterveysaktivisti ja eläinrakas maailmanparantaja. Koala viihtyy pienessä laumassa rajallisia aikoja kerrallaan. Koaloita on hyvin monenlaisia ja monia mahtuu vielä mukaan.